Reach-consultancy

Is je bedrijf buiten de EU gevestigd en wil je chemicaliën gaan invoeren in Europa? Dan ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen bij de registratie en de invoer van chemicaliën volgens de REACH-richtlijnen? Wij hebben hiervoor alle expertise in huis.

Registratie van chemische stoffen

REACH staat voor Registration, Evaluation and Authorisation of Chemicals. Sinds 1 juni 2007 zijn bedrijven die chemische stoffen of preparaten met chemische stoffen produceren, importeren of gebruiken verplicht zich te houden aan de REACH-wetgeving.

Bij nieuwe stoffen geldt het principe 'no data, no market'. Met andere woorden: preregistratie van nieuwe chemische stoffen is een must. Zonder preregistratie mogen deze nieuwe stoffen niet vervaardigd of in de handel gebracht worden.

Wij zorgen dat jouw bedrijf kan aantonen dat jullie voldoen aan de verplichtingen die voortkomen uit de REACH-wetgeving. Zodat de omgeving maar ook de business geen gevaar lopen.

Zoek je een consultant op het gebied van REACH? Of heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner oct
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
emmanuel-chatzieleftheriou-otentic-logistics-066 Reach-consultancy | Registratie van chemische stoffen

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Als douane-expediteur handelen wij al je douanezaken soepel af. Wij zorgen dat het gehele proces vlot verloopt. Zodat je business probleemloos doorgaat."
Emmanual Chatzieleftheriou | Junior Douanedeclarant