Douane-afwikkeling

Is je bedrijf actief in import of export van goederen? Onze specialisten kennen de procedures, regels en wetten. Met behulp van onze ICT-oplossingen handelen we je opdracht snel en efficiënt af.

Soepele afhandeling en passend advies

Natuurlijk heb je geen zin in problemen met de douane. Problemen zijn ook helemaal niet nodig. Op basis van onze jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten. Foutjes in de documentatie traceren we in een vroeg stadium. Daardoor voorkomen wij dat er onnodig vertraging plaatsvindt.

Douane-afwikkeling

Heb je een vraag, dan staan we voor je klaar met raad en daad. We vinden het belangrijk dat je makkelijk met ons in contact kunt treden. Op die manier leren we je producten en wensen steeds beter kennen en kunnen we onze dienstverlening nog beter op je afstemmen.

Bij Otentic Customs regelen we dus niet alleen de noodzakelijke documentatie, maar voorzien we je ook van goed advies en passende oplossingen. Met als gevolg dat je nauwelijks wetenschap hebt van de douane-afwikkeling. Het wordt op de achtergrond allemaal netjes voor je geregeld.

Wil je je douanezaken snel en efficiënt afgehandeld hebben? Of heb je vragen met betrekking tot dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
hakan-patan-otentic-logistics-055 Douane-afwikkeling bij import en export | Otentic Customs

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Als douane-expediteur handelen wij al je douanezaken soepel af. Wij zorgen dat het gehele proces vlot verloopt. Zodat je business probleemloos doorgaat."
Hakan Patan | Senior Douanedeclarant