Transit

Wij regelen je transitdocumenten. Die heb je nodig als je goederen in een Europese haven aankomen, maar nog niet in het vrije verkeer gebracht worden.

Transitdocumenten opstellen

Heb je goederen die onder douanetoezicht staan en wil je die via de Europese Unie naar een andere bestemming vervoeren? De goederen hoeven dan niet meteen ingeklaard te worden. Ze kunnen verder vervoerd worden naar de plaats van bestemming mits je de juiste transitdocumenten hebt. Wij regelen die documenten voor je. En dat doen we snel.

Normaliter moet er borg gesteld worden op transitdocumenten om het risico voor de douane te beperken, maar dat is niet nodig als je ons inschakelt. Dat komt doordat wij een AEO-vergunning hebben.

Wij zorgen dat de administratie rondom de transit goed geregeld is. Er hoeven geen invoerrechten (en BTW) afgedragen te worden. Dat is gunstig voor je cashflow.

Heb je transitdocumenten nodig? Of heb je vragen over dit onderwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support
bas-verschuren-otentic-logistics-080 Laat je transitdocumenten opstellen door AEO-bedrijf

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Als douane-expediteur handelen wij al je douanezaken soepel af. Wij zorgen dat het gehele proces vlot verloopt. Zodat je business probleemloos doorgaat."
Bas Verschuren | Commercieel Manager