Over ons

Ons bedrijf is actief sinds 1980. Sinds 2009 opereren we onder de naam Otentic Logistics. Otentic Customs is een tak binnen onze onderneming die zich volledig toelegt op douanezaken.

Grenzeloos fijne partner

Otentic Customs is specialist in douanezaken. Een slagvaardige partner die ervoor zorgt dat zijn klanten aan alle douaneverplichtingen voldoen. Dat doen we vlot en soepel.

Over ons

Wij zijn een leuke 'club', al zeggen we het zelf. We vinden het belangrijk dat je je als klant prettig bij ons voelt en vooral geen nummer. We investeren in de relaties door onze klanten goed te leren kennen, zodat we ze zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Als klant vind je in ons een makkelijk toegankelijke partner. We hebben enorm veel expertise in huis en onze kritische blik heeft al veel klanten behoed voor rompslomp en vertragingen. Wij loodsen je snel door alle verplichte processen heen. Zodat je business geen hinder ondervindt.

Onze digitale dossiervoering is compleet. Klanten kunnen op elk moment van de dag in het webportaal hun documenten inzien. En ook de douane is blij met ons, want we krijgen regelmatig complimenten voor onze professionele manier van werken.

Wij houden van balans, ons logo is niet voor niks geïnspireerd op het yin-yangsymbool. Hardwerken combineren wij met een lach op zijn tijd. De naam Otentic verwijst naar het Engelse woord voor 'authentiek'. We streven ernaar om ons werk op authentieke wijze te doen.

Op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies. Het milieu ontzien we zo veel mogelijk, bijvoorbeeld door vaker papierloos te werken en thuiswerken te faciliteren. En qua certificering is het ook helemaal in orde bij ons, want we zijn gecertificeerd als Authorised Economic Operator (AEO).

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner Italko
partner 3bm
partner connected
partner fenex
partner lhs
partner nvs
partner LCB
partner Samen in de Regio
Taric Support